flower

Lakás-, ingóságbiztosítás

tiger

"HÁZŐRZŐ" otthon- és életmódbiztosítási akció

 

Megtakarítási programok

tiger

Az Aranyszárny CLaVis egyszerre szolgálja Ön és családja biztosítási, valamint megtakarításai védelmét, mivel rendkívül rugalmas biztosítási és megtakarítási forma! Kulcs a jövőhöz! 

 

 

Gépjárműbiztosítások
(KGFB, CASCO)

tiger

Minden autó(s) más. Válasszon Önhöz illő kötelező gépjármű felelősség- és Casco biztosítást!

 

 

Aktuális állásajánlatunk


Hírek

Piacvezető a GENERALI!

tiger

Piacvezető lett az első félévben a magyar biztosítási piacon a Generali-csoport .

 

 

A GENERALI-ról

image one

A nemzetközi Generali Csoport egyike a globális biztosítási és pénzügyi szektor legjelentősebb és legpatinásabb szereplőinek.

1831 karácsonyán Triesztbe alapították a Generali Biztosítót, amely Marseille-től Szentpétervárig az akkori Európa legforgalmasabb városaiban is megjelent, majd a kontinensen kívül is folytatta a terjeszkedést. 

A Csoport Európa harmadik legnagyobb biztosítójaként erős pozíciókkal rendelkezik Nyugat-Európában – Olaszországban piacvezető, Németországban, Franciaországban, Ausztriában, Spanyolországban és Svájcban pedig jelentős piaci részesedéssel bír. Mára a Generali Közép-Kelet Európában is komoly pozíciókat épített ki. Európa mellett a Generali Afrika, Ázsia és Amerika piacain is folyamatosan erősíti jelenlétét.

68 országban | Több mint 150 éves tapasztalattal, a világ öt kontinensén megtalálható hálózattal, biztos anyagi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

70 millió ügyfél kitüntető bizalma | A Generali cégcsoport világszerte több tízmillió ügyfél bizalmát nyerte el, akik életük, egészségük, értéktárgyaik és jövőjük biztonságához választottak bennünket.

85 000 munkatárs | Több tízezer munkatársunk dolgozik, hogy személyre szabott szolgáltatásokat biztosíthassunk az Ön számára is, a következő területeken:

· Élet- és nyugdíjbiztosítások
· Egészség- és balesetbiztosítások
· Utasbiztosítások
· Vagyonbiztosítások
· Gépjármű-biztosítások
· Nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatások

 

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. minőségirányítási rendszere, a pénzügyi szolgáltató szférában elsőként, már 1996-ban kiérdemelte az SQS svájci tanúsító cég igazoló oklevelét. Irányítási rendszerünket azóta folyamatosan, évente auditáltatjuk. 2011-ben is megkaptuk a DNV (Det Norske Veritas) ISO 9001:2008 nemzetközi szabvány szerinti tanúsítványát.

Pénzügyi-biztosítási szolgáltatásaink

image two

A Generali mind a magyarországi lakossági, mind a vállalati piacokon meghatározó tevékenységet folytat.

A társaság ügyfeleinek száma megközelíti az 1,2 millió főt.

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. több mint 1,6 millió szerződést kezel.

 

Élet- és nyugdíjbiztosítások

Élet- és nyugdíjbiztosítások | A hagyományos vagy klasszikus életbiztosítási konstrukciók jellemzője a nagyfokú biztonság. A biztosító garantálja, hogy a szerződés megkötésének időpontjában meghatározott összeget fizeti ki a biztosítási esemény kapcsán, vagy egy előre meghatározott időpontban. Ehhez a teljes megtakarítási időszakra előre garantált kamatot ír jóvá a szerződéseken. Ezen felül nyereségrészesedést és bizonyos esetekben hűségnyereséget is fizet. A rendszeres díjakon felül rendkívüli befizetésekkel rövid távú céljaira takarékoskodhat, gyorsan mobilizálható vésztartalékot képezhet vagy a lejáratkori szolgáltatás növelésével hosszú távú céljai megvalósítását biztosíthatja. Ezekre a megtakarításokra rendkívül kedvező kamatot ír jóvá biztosítónk. Ha többet szeretne tudni személyre szabható biztosítási védelemmel is kialakítható életbiztosításainkról: a választható tartamú Mozaik életbiztosításról, a gyermekek jövőjét garantáló Támasz életbiztosításról , a Borostyánkő járadékbiztosításról , valamint a garantált hozamú egyszeri díjas Életbefektetés Extra biztosításról , akkor érdemes elolvasnia azok legfontosabb jellemzőit.

Részletek

Egészség- és balesetbiztosítások

Egyéni és kollektív élet-, baleset- és egészségbiztosítások | A "legnagyobb érték az egészség" közhely többnyire csak akkor töltődik meg valós tartalommal, amikor már (átmenetileg vagy tartósan) elvesztettük. A megromlott egészségi állapot persze sok más negatívuma mellett anyagi veszteséggel is járhat, gondoljunk csak a kezelések, a gyógyszerek költségeire, vagy éppen a jövedelemkiesésre. Hogy legalább erre ne legyen gondja, ha rosszra fordulnak a dolgok, tanulmányozza Testőr egyéni élet-, egészség- és balesetbiztosításainkat. A különösen veszélyes (extrém) sporttevékenységet űző személyeknek ajánjuk az Extrém sport biztosításunkat. A megújított Pajzs biztosításainkat a vállalatok vezetői, a sportolókért felelős szakvezetők, a szabadidős elfoglaltságokat, szórakozást szervezők és a gépjárműveket üzemeltető cégek részére ajánljuk. Gyermekek, óvodások, tanulók részére ajánljuk a Szimbát

Nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatások

Generali Egészségpénztár | A Generali Egészségpénztár működésének célja a társadalombiztosítási ellátások kiegészítése, az aktív életkorban megjelenő egészségügyi kockázatok csökkentése. 
Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár | A Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár célja, hogy megbízható és eredményes gazdálkodásával hozzájáruljon a pénztártagok nyugdíjas évei anyagi biztonságának megteremtéséhez.

Vagyonbiztosítások

Vagyonbiztosítások | Vagyont az ember többféle ok miatt gyűjthet, azért viszont biztosan nem, hogy egyik pillanatról a másikra elveszítse. Ezért aztán érdemes már meglévő tulajdonainkat bebiztosítani. A vagyontárgyak lehetnek sokfélék, az előforduló káresemények úgyszintén. Vagyonbiztosításainkat éppen ezért úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a neki pont megfelelőt. Családoknak, lakóközösségeknek Házőrző biztosításunkat, vállalkozóknak aVagyonőrt, éppen úton lévő javainknak pedigszállítmánybiztosításainkat ajánljuk.
Mezőgazdaságházépítésgépeknagyvállalatok számára speciális egyedi vagyonbiztosításokkal rendelkezünk.

Gépjármű-biztosítások

Gépjármű-biztosítások | Járműveink, bármennyire is megbízhatóak, időről időre cserbenhagynak minket. Sőt, rosszabb esetben még el is lophatják őket. Gépjármű-biztosításokkal könnyedén kezelhetjük ezeket a problémákat. Kötelező Gépjármű Felelősség-biztosítást amúgy is muszáj kötni, de ne elégedjünk meg ennyivel. Euro Cascobiztosításunk többféle káreseményre nyújt megbízható megoldást. Az Autósegély-24 biztosítás a jármű lerobbanásából származó problémákat oldja meg azonnal, a nap huszonnégy órájában. 

Utasbiztosítások

Európai Utazási Biztosító Zrt. | Az EUB jelentős nemzetközi háttérrel rendelkező utazási biztosító. Külföldön járva számtalan veszélynek vagyunk kitéve, melyek egy idegen országban jelentősebb problémaként jelentkeznek, mint ismerős környezetben. Az utasbiztosítási termékek balesetből, betegségből és poggyászkárból felmerülő költségekre kínálnak fedezetet 24 órás, magyar nyelvű, az egész világra kiterjedő, az év minden napján rendelkezésre álló telefonos segítségnyújtási szolgáltatással egybekötve. Társaságunk az Európai Utazási Biztosító Zrt. utasbiztosítási termékeit közvetíti, mely társaság a Generali Csoport tagja.